ALKALOS AB (pulveris)

Kalcijs, magnijs un kālijs organismam viegli absorbējamā citrāta formā.

Ražotājs Biohealth Italy (Itālija)

Cena: 23,60 Ls

«ALKALOS AB» ir lielisks produkts, lai novērstu kalcija, magnija un kālija deficītu organismā. Tas ir ērti lietojams - tablešu veidā. «ALCALOS AB» tabletes dod iespēju kalciju lietot atsevišķi no magnija un kālija. Iepakojums A satur kalciju un D vitamīnu, bet iepakojums B – kāliju un magniju. Kalcijs, kālijs un magnijs «ALKALOS AB» ir sārmainā veidā (citrāts), lai nodrošinātu pareizu skābju un bāzes līdzsvaru un nekairinātu kuņģa - zarnu traktu.

"ALKALOS AB" minerālvielu citrāta formas var lietot ilgstoši, jo to ķīmiskās īpašības neļauj izveidoties nierakmeņu nogulsnēm.

Sastāvs: A paciņa: kalcija citrāts (citronskābes kalcija sāļi), citronskābe, aromatizētājs, saldinātāji: sorbīts, acesulfāms K, sukraloze, pretsalipes vielas: silīcija dioksīds, nātrija karboksimetilceluloze, stabilizētājs: hidrokspropilmetilceluloze, D3 vitamīns (holekalciferols), krāsviela E110. B paciņa: kālija citrāts, magnija citrāts, saldinātāji: sorbīts, acesulfāms K, sukraloze, kālija bikarbonāts, skābuma regulētājs: citronskābe, pretsalipes viela: silīcija dioksīds, krāsviela: E110.    

Lietošana: izšķīdināt vienas paciņas saturu 200 ml ūdens, samaisīt. 2 paciņas dienā: 1 A paciņa no rīta, 1 B paciņa vakarā).

Neizmantot uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju. Nepārsniegt ieteicamo dienas devu. 

Specifikācija

Daudzums
Iepakojums 2 x 30 1-porc. pac.
Porciju skaits iepakojumā 30 gab.

Raksturīgās sastāvdaļas

Uz 100ml Uz 100mg % no IDD (*) Uz 1 porciju % no IDD (*)
Vitamīns D 7,5 mcg 150 mcg
Kalcija citrāts 2072 mg
no tā elementārais kalcijs 500 mg 63 mg
Magnija citrāts 1056 mg
no tā elementārais magnijs 120 mg 32 mg
Kālija citrāts 510 mg
no tā elementārais kālijs 195 mg 9,8 mg
Kālija bikarbonāts 499 mg
no tā elementārais kālijs 390 mg 19,5 mg

(*) - ieteicamā diennakts deva