ALKALOS (tabl.)

Kalcijs, magnijs un kālijs organismam viegli absorbējamā citrāta formā.

Ražotājs Biohealth Italy (Itālija)

Cena: 24,20 Ls

«ALKALOS» ir lielisks produkts, lai novērstu kalcija, magnija un kālija deficītu organismā. Tas ir ērti lietojams - tablešu veidā. «ALCALOS» tabletes dod iespēju kalciju lietot atsevišķi no magnija un kālija. Iepakojums A satur kalciju un D vitamīnu, bet iepakojums B – kāliju un magniju. Kalcijs, kālijs un magnijs «ALKALOS» ir sārmainā veidā (citrāts), lai nodrošinātu pareizu skābju un bāzes līdzsvaru un nekairinātu kuņģa - zarnu traktu.

"ALKALOS" minerālvielas citrāta formā var lietot ilgstoši, jo to ķīmiskās īpašības neļauj izveidoties nierakmeņu nogulsnēm.

Sastāvs: A tablete: kalcija citrāta tetrahidrāts (citronskābes kalcija sāļi), pretsalipes vielas: mikrokristāliskā celuloze, stearīnskābe, taukskābju magnija sāļi, silīcija dioksīds, talks, glazētājvielas: hidrokspropilmetilceluloze, šellaka, krāsviela: titāna dioksīds, D3 vitamīns (holekalciferols). B tablete: trešējais kālija skābais monohidrāta citrāts (kālija citrāts), magnija citrāts (citronskābes magnija sāļi), pretsalipes vielas: stearīnskābe, silīcija dioksīds, polietilēnglikols, taukskābju magnija sāļi, talks, glazētājvielas: hidroksipropilceluloze, hidrosipropilmetilceluloze, polivinilpirolidons, etilceluloze, karnaubvasks, pildviela: mikrokristāliskā celuloze, krāsvielas: titāna dioksīds, hlorofilīnu vara kompleksi.   

Lietošana: 2 tabletes dienā: 1 A tablete no rīta, 1 B tablete vakarā).

Neizmantot uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju. Nepārsniegt ieteicamo dienas devu.


Specifikācija

Daudzums
Iepakojums 2 X 60 tabl.
Porciju skaits iepakojumā 60 gab.

Raksturīgās sastāvdaļas

Uz 100ml Uz 100mg % no IDD (*) Uz 1 porciju % no IDD (*)
Kalcija citrāts 1180 mg
no tā elementārais kalcijs 250 mg 31 mg
Magnija citrāts 263 mg
no tā elementārais magnijs 42,5 mg 11,3 mg
Kālija citrāts 715 mg
no tā elementārais kālijs 274 mg 13,7 mg

(*) - ieteicamā diennakts deva