Akcija -15%

Arginine Liquid, 1000ml

Efektīvs slāpekļa oksīda sintēzes veicinātājs lieliskam muskuļu apjomam un reljefam, kā arī, lai maksimizētu skābekļa apgādi organismā.

Ražotājs Scitec Nutrition (Ungārija)

Cena: 38,72 Ls 32,67 Ls

Arginīns ir slāpekļa oksīda sintēzes veicinātājs organismā. Darbojoties kā slāpekļa oksīda sintēzes ierosinātājam, tas paplašina asinsvadus, tādejādi veicinot muskuļu apjoma un reljefa pieaugumu, kā arī veicinot sirds un citu muskuļu bagātināšanu ar skābekli. Sportisti gūst labākus panākumus uzlabojoties fizisko slodžu efektivitātei un pieaugot asinsrites intensitātei. Vairāk uzturvielu sasniedz trenētās muskuļu grupas, kā arī slodzes radītie blakus produkti tiek izvadīti ātrāk un efektīvāk, rezultātā uzlabojot organisma atjaunošanos un palīdzot sasniegt labāku apjoma pieaugumu. Arginīns var veicināt muskuļu šķiedru mikrotraumu sadzīšanu, kā arī ietekmēt insulīna izstrādi organismā un jūtīgumu pret to.  Mūsu šķidrā formula veicina ātru un efektīvu uzsūkšanos.

Sastāvdaļas:

L-arginīns, ūdens, skābe - citronskābe, fruktoze, marakujas augļu sulas koncentrāts, apelsīnu sulas koncentrāts, konservants – kālija sorbāts, aromatizētāji, saldinātāji – acesulfāms K, nātrija ciklamāts, saharīna nātrija sāls un sukraloze.         

Lietošana:

izdzeriet 1 porciju  (25 ml) 30 minūtes pirms treniņa. Maksimālam rezultātam varat izdzert vēl vienu papildus porciju uzreiz pēc pamošanās. Pirms lietošanas kārtīgi sakratīt!

BRĪDINĀJUMS: Konsultējieties ar savu ārstu pirms lietošanas! Arginīns bez lizīna var iniciēt herpes vīrusa aktivizēšanos, gadījumā, ja jums tas jau ir.

Šķidrus un saldinātus produktus ir viegli pārdozēt, pievērsiet uzmanību mērglāzei!

Ieteicamā diennakts deva: 25 ml

Nepārsniegt ieteicamo diennakts devu! Neizmantot uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju! Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

 

Specifikācija

Daudzums
Iepakojums 1000 ml
Porcija 25 ml
Porciju skaits iepakojumā 40 gab.