G-BCAA, 250 kaps

GLUTAMĪNS + BCAA

Ražotājs Scitec Nutrition (Ungārija)

Cena: 42,35 Ls

Sazaroto ķēžu aminoskābes (BCAA) ir tik nozīmīgas tāpēc, ka mūsu organismi tās nespēj sintezēt paši, kā arī tāpēc, ka treniņa stresu vai uzturvielu nepietiekamības dēļ, muskuļi tās izlieto pirmās. Svarīgi ir arī tas, ka leicīns ir tiešs muskuļu-proteīnu sintēzes stimulētājs! Glutamīns ir visizplatītākā aminoskābe ķermenī – 60% no visu aminoskābju kopējā apjoma veido tieši glutamīns, kas pats par sevi norāda uz tā nopietno nozīmi. Stresa situācijās (treniņu laikā), organismam ir nepieciešams vairāk glutamīna, nekā tas spēj sintezēt, tādējādi tas kļūst par nosacīti neaizvietojamo aminoskābi. Bez muskuļiem organismā, gastrointestinālais trakts un imūnsistēma pašas par sevi izlieto lielu daudzumu glutamīna. Ieguvumi no glutamīna uztura bagātinātājiem: augšanas hormona izdalīšanās organismā, muskuļu šūnas apjoma palielināšanās, paaugstināta glikogēna sintēze, noguruma sajūtas mazināšanās, imūnsistēmas stiprināšana.

Sastāvdaļas:

L-glutamīns, L-leicīns, L-izoleicīns, L-valīns. Kapsulas apvalks – želatīns, krāsvielas: briljanta melnais BN, dzelzs oksīdi; Candurin® sudraba spīdums (krāsviela – titāna dioksīds; kālija alumīnija silikāts).

Lietošana:

izdzeriet 3 kapsulas 1-4 reizes dienā. Labākais lietošanas laiks: pirms/pēc treniņa, pirms gulētiešanas.

Ieteicamā diennakts deva: 3 kapsulas

Nepārsniegt ieteicamo diennakts devu! Neizmantot uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju! Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

 

Specifikācija

Daudzums
Iepakojums 250 kaps.
Porcija 3 kaps.
Porciju skaits iepakojumā 83 gab.

Raksturīgās sastāvdaļas

Uz 100g Uz 100 ml % no IDD (*) uz 1 vienu porciju % no IDD (*)
L-glutamīskābe 22500 mg 900 mg
L-leicīns 22500 mg 900 mg
L-valīns 22500 mg 900 mg
L-izoleicīns 22500 mg 900 mg

(*) - ieteicamā diennakts deva