G-BOMB, 500 g.

Vislabākie muskuļus veidojošie glutamīni vienā matricā!

Ražotājs Scitec Nutrition (Ungārija)

Cena: 36,91 Ls

L-glutamīns – labi izpētīts un populārs – sastāda līdz 60% no kopējā aminoskābju apjoma skeleta muskuļos, kā arī tas ļoti nepieciešams visā ķermenī. Tas tiek izmantots iekšējos orgānos un īpaši imūnsistēmā, lai uzturētu labu vispārējo veselības stāvokli. Glutamīns veicina proteīna sintēzi, samazina muskuļu noārdīšanos slodzes laikā, pazemina kortizola līmeni, kā arī uzlabo šūnu apjoma pieaugumu. Papildus iepriekšminētajam, glutamīns var palielināt augšanas hormona līmeni organismā līdz pat 400%! Tas vēl nav viss, šī aminoskābe stabilizē cukura līmeni asinīs, tā var palielināt glikogēna krājumus organismā un samazināt vēlmi pēc cukura. Pēc intensīva treniņa, glutamīna līmenis organismā var samazināties līdz pat 50%. Noteicošā problēma ar uztura bagātinātājiem ir tā, ka tie parasti satur tikai L-glutamīna brīvo formu, kas ir ļoti jūtīga un nestabila, un to „pārķer” galvenokārt iekšējie orgāni un imūnsistēma. Lai arī labai veselībai ir ļoti svarīgi pabarot abas šīs sistēmas, tādejādi netieši sniedzot atbalstu atlētiem ceļā uz augstākiem sporta sasniegumiem un kvalitatīvāku ķermeņa veidošanu, vienkāršā L-glutamīna forma nav paredzēta nozīmīgai iedarbībai tieši uz muskuļu šūnām. Šīs problēmas risināšanai G-BOMB ir balstīts uz mūsu uzlaboto multivektoriālo matricu, kas satur četrus glutamīnu veidus! Mēs joprojām iekļaujam arī brīvo glutamīna formu, lai apgādātu iekšējos orgānus un imūnsistēmu, bet pārējās stabilās glutamīna formas, kurām piemīt arī augsta uzsūkšanās pakāpe, ar to atšķirīgajām farmakokinētiskajām īpašībām, ir spējīgas sasniegt muskuļu šūnas, lai izpildītu visas tās funkcijas, kuras atlēts sagaida no glutamīnu saturoša uztura bagātinātāja. G-BOMB tagad ir papildināts ar uzsūkšanās veicinātājiem!

Sastāvdaļas:

N-acetil-L-glutamīns, L-glutamīns, maltodekstrīns, glutamīna etilestera hidrohlorīds, L-alanil-L-glutamīns, Bioperīns®(Piperīns), naringīns 98%, saldinātāji – acesulfāms-K, sukraloze; irdinātājs – trikalcija fosfāts, dabīgie un mākslīgie melnās tējas un citrona aromatizētāji, krāsviela (zelta) E150c.

Lietošana:

sajauciet 1 porciju (1 kausiņš = 14 grami) ar 300-400 ml ūdens. Izdzeriet vienu porciju 30 minūtes pirms treniņa un 1 porciju uzreiz pēc. G-BOMB var būt noderīgs arī citos laikos dienas gaitā, piemēram, pirms gulētiešanas.

Ieteicamā diennakts deva: 2 porcijas (2 kausiņi) = 28 grami

Nepārsniegt ieteicamo diennakts devu! Neizmantot uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju! Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Specifikācija

Daudzums
Iepakojums 500 g
Porcija 14 g
Porciju skaits iepakojumā 35 gab.

Raksturīgās sastāvdaļas

Uz 100g % no IDD (*) Uz 1 porciju % no IDD (*)
L-glutamīns 10050 mg
Folijskābe 30 mcg