COMPLETE MASS, 1000 g

Augstas kvalitātes daudzkomponentu olbaltumvielu un "lēno" ogļhidrātu maisījums.

Ražotājs Bulk Powders (Anglija)

Cena: 19,36 Ls

COMPLETE MASS ir augstas kvalitātes daudzkomponentu olbaltumvielu un "lēno" ogļhidrātu maisījums. COMPLETE MASS ir lieliski piemērots tam, lai atjaunotos pēc smagiem treniņiem, gan arī noder kā kvalitatīvs olbaltumvielu un ogļhidrātu avots, ikdienas uzturvielu papildināšanai. COMPLETE MASS sastāv no olbaltumvielām ar dažādiem uzsūkšanās ātrumiem un ogļhidrātiem ar zemu GI (glikēmisko indeksu). Daudz šķiedrvielu. 

Sastāvs: sīki sasmalcinātas skotu auzu pārslas, olbaltumvielu maisījums ar dažādiem uzsūkšanās ātrumiem (sūkalu proteīna koncentrāts (40%), piena proteīna koncentrāts (40%), olu olbatums (20%), glutamīna peptīdi (glutēns), kakao pulveris (tikai šokolādes Complete Mass (CM), L-leicīns, ksilitols, dabīgās krāsvielas (banānu CM - beta karotīns, zemeņu CM - biešu sarkanais), aromatizētāji, stabilizētājs (ksantāna sveķi), saldinātājs - sukraloze. 

Lietošana: sajaukt 3 - 4 mērkausiņus ar aptuveni 400 ml ūdeni. Lietot pēc nepieciešamības 1 - 3 reizes dienā. Nepārsniegt ieteicamo dienas devu.