Magnessium citrate 200mg

Haya Labs Magnija citrāts ir uztura bagātinātājs, kas palīdz šūnās ražot vairāk enerģijas, paātrina vielmaiņu, stimulē muskuļu, nervu un asinsvadu sistēmu darbību.

Ražotājs HAYA labs (ASV)

Cena: 15,73 Ls

Magnija citrāts:
Piedalās ATP procesā;
Atbalsta kaulu augšanu;
Uzlabo nervu sistēmas darbību;
Uzlabo asinsriti;
Atbalsta muskuļu kontrakcijas;
Uzlabo atveseļošanos.


Magnijs tiek sintezēts cilvēka organismā, bet bieži vien ir nepieciešams uzņemt papildus ar pārtiku. Aktīvais fiziskais un psiholoģiskais stress ievērojami palielina ķermeņa vajadzības pēc šī elementa, jo minerāls piedalās signālu izplatīšanā uz nervu šūnām, olbaltumvielu ražošanā un sirds ritma regulēšanā. Magnija neirotransmitera loma ir īpaši svarīga visa organisma normālai darbībai, un tā sabalansēta uzņemšana mazina stresu, uzlabo miegu, stimulē pacilātu garastāvokli un mieru.

Minerāls ir ārkārtīgi svarīgs aktīviem sportistiem, jo ​​regulē vielmaiņu un piedalās olbaltumvielu sintēzē. Magnijs spēlē elektrolīta lomu, un fiziskās aktivitātes samazina tā līmeni organismā. Papildinājums ar šo elementu pēc treniņa ir priekšnoteikums elektrolītu līdzsvara uzturēšanai.

Vēl viena svarīga magnija īpašība, īpaši sportistiem, ir tā spēja atslābināt muskuļu šķiedras, novērst krampjus un uzlabot muskuļu kontrakcijas. Tam ir arī izšķiroša nozīme to enzīmu attīstībā, kas reaģē uz atveseļošanās procesu un uztura elementu uzsūkšanos.
Magnijs ietekmē arī asinsrites sistēmu. Tas paplašina asinsvadus, palīdz pazemināt asinsspiedienu un paplašina bronhus plaušu slimību gadījumā.

Specifikācija

Daudzums
Iepakojums 100 tabl.
Porcija 2 tabl.

Raksturīgās sastāvdaļas

Uz 100ml Uz 100mg % no IDD (*) Uz 1 porciju % no IDD (*)
Magnijs 100 % 400 mg 100 %

(*) - ieteicamā diennakts deva